Chiftelute de peste

de ianculubita in Salau, 19 Mar 2011 | 7634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste alb sau fileuri
  • 2oua
  • 3-4felii de franzela
  • 5linguri faina
  • 5catei de usturoi
  • sare,piper
  • 2legaturi cu marar
  • 1ceapa mica
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fileurile spalate,le pun la fiert in apa cu putina sare pentru 20-30min;

dupa ce l-am scurs,il zdrobesc cu furculita,adaug ceapa data pe razatoare,painea inmuiata in putin lapte caldut,usturoiul pisat,sare,piper,oua,mararul taiat marunt apoi amestec bine cu mana sa se omogenizeze totul;

din acest amestec formez bilute,le dau prin faina amestecata cu seminte de susan si le prajesc in baie de ulei;

le scot pe hartie de bucatarie dupa care sunt bune de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:38

Foarte bune

housy 1

18.04.2011, 13:15

trebuie neaparat incercat....chiftelutele imi plac...pestele la fel..usor de facut....reteta perfecta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de salau aromat